Sunday, January 22, 2012

still snowing ... lunta sataa ja sataa ...and it tastes good:-) .... ja maistuu hyvältä:-)

4 comments:

 1. sun suomenkielentaito on ihan älyttömän hyvä! huomasin lukiessani sinun suomenkielen pätkiä, että siehän kirjotat parempaa suomea kun minä itse!:D mielenkiintoista lukea, miltä suomi tuntuu sellaisen näkökulmasta, joka ei ole asunut täällä lapsuuttaan :)olisi kiva nähdä postaus siitä, minkälainen on puola siellä, mistä olet kotoisin.

  ReplyDelete
 2. voi suuri kiitos!, mutta pitää myöntää ettei se ole helppoa. Joka posti vaatii paljon aikaa. Suomi on hirveän vaikea kieli, minun mega-haasteeni. Helpompaa puhua kuin kirjoittaa. Terveiset!

  ReplyDelete
 3. täytyy itsekkin myöntää että suomi on vaikea kieli, varsinkin kielioppi. itsekkään en sitä osaa, jos katsotaan koulun äidinkielennumeroita :D kun luin vanhoja päivityksiä, tuli kokemuksistasi mieleen elokuva "pihalla". en tiedä oletko nähnyt sitä, se on suomalainen elokuva saksalaisnaisesta joka muuttaa suomeen aviomiehen mukana. varsinkin päivitys missä kerroit, että muut äidit leikkikentillä eivät pahemmin puhuneet mitään, oli se kuin kohtaus suoraan tästä elokuvasta. jos et ole nähnyt, suosittelen, saattaisi olla sinusta hauska, varsinkin kun ymmärtäisit millaista tämä elokuvan päähenkilö on kokenut suomessa meidän hiljaisen luonteemme, yms takia! :)

  ReplyDelete
 4. Kiitti vinkistä, en ole nähnyt sitä elokuvaa, pitää varmasti katsoa! Olen miettinyt kauan, onko hyvä ajatus kirjoittaa sellaisista aiheista, eikö se loukkaa suomalaisia ... hyvää kun ei kukaan suuttunut:-)

  ReplyDelete